Tomt / Strängnäs Härad / Överåsvägen

Villatomt i Härad!

Tomt om ca 1000 kvm där processen för avstyckning precis har påbörjats. Avstyckning beräknas vara klart tidigt i höst så här finns möjlighet att vara med från början! Kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns vid tomtgränsen, kostnader tillkommer. Enligt detaljplan kan man uppföra en enplansvilla om 130 kvm samt övriga byggnader, som garage och förråd, om totalt 40 kvm. Husleverantör väljer du själv, så här finns möjlighet att verkligen uppföra din drömbostad! Ett par fördelar med att bygga nytt är att du får ett välisolerat hus med låga driftskostnader, du slipper lägga tid och pengar på underhåll under många år och du sparar pengar genom att slippa fastighetsavgiften i 15 år. Tomten har ett lugnt läge och på någon minut når man E20 och påfart i båda riktningar, mot Stockholm och Eskilstuna. Intilliggande väg 55 leder till Enköping och vidare till Uppsala. Busshållplats finns med bussar som går till Eskilstuna och Strängnäs och det är ca 7 km till järnvägsstationen i Strängnäs. Här bor man med närhet till naturen med svampskog och promenadvägar. Det är idylliskt och barnvänligt, gå eller cykla till den fina badplatsen i Sörfjärden, en del av Mälaren. I Härad finns Äppellundens förskola och för de äldre barnen är det ca 7 km till Strängnäs med grundskola och gymnasium. I Strängnäs finns all tänkbar service, butiker, restauranger och nöjesutbud.

Välkommen att anmäla intresse så håller vi dig uppdaterad!

Fakta

Biarea
0 m2

Tomt

Tomtyta
1000 m2
Totalyta
1000 m2

Närområdet

Välkommen till Härad, ett trivsamt och expanderande samhälle ca 7 km väster om Strängnäs. Här bor ca 500 personer. Huset ligger lugnt till och ändå når man på någon minut E20 och påfart i båda riktningar; Stockholm och Eskilstuna. Intilliggande väg 55 leder till Enköping och vidare till Uppsala. Busshållplats finns med bussar som går till Eskilstuna och Strängnäs och det är ca 7 km till järnvägsstationen i Strängnäs. Här bor man med närhet till naturen med svampskog och promenadvägar. Omgivningen är idyllisk och barnvänlig, gå eller cykla till den fina badplatsen i Sörfjärden, en del av Mälaren. I Härad finns Äppellundens förskola och för de äldre barnen är det ca 7 km till Strängnäs med grundskola och gymnasium. I Strängnäs finns så all tänkbar service, butiker, restauranger och nöjesutbud.

Allmän information

ALLMÄNT

Ovanstående uppgifter om fastigheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från fastighetsregistret eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte.

Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om husets energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska husets energiförbrukning.

Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert. Fritidshus behöver inte energideklareras.

Det är säljarens ansvar att se till att energideklarationen finns tillgänglig. Om energideklarationen saknas har köparen rätt att beställa en energideklaration inom 6 månader från tillträdet på säljarens bekostnad.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt och fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Fel och brister som köparen skulle ha kunnat upptäcka vid en noggrann undersökning får inte användas mot säljaren i efterhand. Fel i fastigheten som köparen inte har haft anledning att räkna med och inte heller borde ha kunnat upptäcka vid en besiktning brukar kallas för dolda fel. En säljare kan vara ansvarig för dolda fel som upptäcks inom tio år efter försäljningen.

Fakta

Pris
600 000 kr /bud
Typ
Tomt
Adress
Överåsvägen
Ort
Strängnäs
Tomtarea
1000 m2
Tillträde
Enligt överenskommelse

Ansvarig Mäklare


Intresseanmälan Låt oss värdera din bostad

Alla bilder


Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in för att meddela oss ert intresse för objektet

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Värdering och borådgivning?

Ange era kontaktuppgifter så kontaktar vi er så snart som möjligt

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Formulär - Alla sidor - Kontakt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Vart vill du bli bosatt?

Vi har alltid ett antal bostäder som av olika anledningar inte är öppet annonserade. Ange vad ni är intresserade av så blir ni kontaktade när vi har något som kan passa era önskemål.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!