Högalidsmäklarna, din mäklare i Strängnäs

Strängnäs är en idyll intill Mälaren och funderar du på att sälja sommarstället, lägenheten eller villan är du välkommen att ringa till oss så hjälper vi dig gärna!

Högalidsmäklarna har under årens lopp sålt mängder med fastigheter och lägenheter i Strängnäs med omnejd. Vår anknytning till området går så långt tillbaka i tiden som till sekelskiftet. Nu pratar vi förstås inte om slutet av 1900-talet, utan slutet av 1800-talet! Vår medarbetare Rolfs farfar Carl Johan Carlsson startade ett av Sveriges allra första fastighetsmäklarkontor 1881 och han hade kontor i Strängnäs.

I dag har Högalidsmäklarna en filial på Eskilstunavägen 5, mitt i centrala Strängnäs. Här kan vi träffas efter tidsbokning, eftersom vi oftast är ute och hjälper gamla och nya kunder att hitta hem!

Strängnäs kommun har många välkända sevärdheter och besöksmål. De mest kända är kanske Gripsholms Slott och Ångtåget i Mariefred. I Strängnäs finns domkyrkan och Västerviken med sin väderkvarn som syns på den stora bilden ovan. Den vackra Domkyrkan med anor från 1200-talet är en dominerande byggnad i Strängnäs. I Strängnäs blandas småstadscharm med historia och naturupplevelser, men det är också en modern industriort med branscher som elektronik, data, livsmedel, kemi och bioteknik.

Strängnäs har bra kommunikationer, både till lands och sjöss. Riksväg 55 och E20 korsar varandra i Strängnäs och Strängnäs har genomgående tågtrafik med goda pendlingsmöjligheter till Stockholm, det tar ca 50 minuter till Stockholms Central!

Välkommen till Högalidsmäklarna i Strängnäs!

Värdering och borådgivning?

Ange era kontaktuppgifter så kontaktar vi er så snart som möjligt

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!