Högalidsmäklarna, din mäklare i Strängnäs, Mariefred, Stallarholmen och Åkers Styckebruk

Strängnäs är en idyll intill Mälaren och funderar du på att sälja din bostad; villa, radhus, tomt, fritidshus eller bostadsrätt här i området så hjälper vi dig gärna! Vi nås på 0152-711 700

Kyrkan Strängnäs Högalidsmäklarna

Högalidsmäklarna har sedan lång tid tillbaka sålt fastigheter och lägenheter i Strängnäs med omnejd. Vår anknytning till området går så långt tillbaka i tiden som till sekelskiftet. Nu pratar vi förstås inte om slutet av 1900-talet, utan slutet av 1800-talet! Vår tidigare medarbetare Rolf Karlssons farfar Carl Johan Carlsson startade ett av Sveriges allra första fastighetsmäklarkontor 1881 och han hade kontor i Strängnäs och yrket gick i arv. Sedan 2013 drivs Högalidsmäklarna av Göran Skaghammar Selinder.

I dag har Högalidsmäklarna en filial på Eskilstunavägen 5, mitt i centrala Strängnäs. Här kan vi träffas efter tidsbokning, eftersom vi oftast är ute och hjälper gamla och nya kunder att sälja sina bostäder.

Strängnäs kommun har många välkända sevärdheter och besöksmål. De mest kända är kanske Gripsholms Slott och Ångtåget i Mariefred. I Strängnäs finns domkyrkan och Västerviken med sin väderkvarn. Den vackra Domkyrkan med anor från 1200-talet är en dominerande byggnad i Strängnäs. I Strängnäs blandas småstadscharm med historia och naturupplevelser, men det är också en modern industriort med branscher som elektronik, data, livsmedel, kemi och bioteknik.

Strängnäs har bra kommunikationer, både till lands och sjöss. Riksväg 55 och E20 korsar varandra i Strängnäs och Strängnäs har genomgående tågtrafik med goda pendlingsmöjligheter till Stockholm, det tar ca 50 minuter till Stockholms Central!

Hamnen Strängnäs Högalidsmäklarna

Har du kanske fått upp ögonen för denna underbara lilla stad, eller bor du redan här? Oavsett din boendesituation är du välkommen till Högalidsmäklarna, mäklarfirman med personlig service och stort engagemang! Kanske har du hamnat här för att förändra din boendesituation och står i valet mellan mäklare. Det finns många mäklare, men få som har allt som krävs. Högalidsmäklarna förmedlar och värderar bostadsrätter, villor, radhus, fritidshus och tomter i Stockholm och Mälardalen. Mäklaren du väljer påverkar resultatet av din försäljning och din väg till en lyckad försäljning börjar här. Ett par anledningar till att välja Högalidsmäklarna:

Lättillgängliga

Vi är erkänt snabba och lättillgängliga för att hjälpa både säljare och köpare. Det klarar vi eftersom vi tar in färre uppdrag per mäklare än våra kollegor i branschen och inga uppdrag blir rutinuppdrag. Vi styrs inte av någon franschise- eller centralorganisation och måste sälja bostadslån eller försäkringar som ett komplement till vår verksamhet. Vi satsar istället på din bostadsaffär till 100%.

Marknadsföring

Vi är i framkant vad gäller teknik och marknadsföring och använder den senaste tekniken via samarbetspartners som även de största mäklarfirmorna använder. Det här gäller allt från tekniska plattformar, annonsering och sociala medier till val av fotografer och jurister. Vi är stolta över vår kunskapsnivå och att vi har rutin, men även att vi är lyhörda för dina önskemål och att vi kan anpassa tjänsten efter dina behov.

Kunskap

Vi är alltid väl pålästa vid visningar och kan svara på spekulanternas frågor. Vi undviker assistenter på visningar, de får inte svara på frågor som kan vara helt avgörande för spekulanternas intresse och betalningsvilja. Vi vet vad vi säljer och med det menar vi att vi har sålt din typ av objekt tidigare, annars hänvisar till den som har den erfarenheten. Vi skaffar detaljerad lokalkännedom inför våra visningar och har koll på prisutvecklingen i området. Att vi är välutbildade och rutinerade mäklare är förstås självklart.

Tydligt pris

Vi lämnar ett tydligt pris på vår tjänst innan vi börjar uppdraget. Exakt hur mycket det kostar beror på vad som ska ingå och vår arbetsinsats. Beloppet dras vid utbetalning av köparens handpenning, så det är inte pengar du måste lägga ut.

Engagemang och nöjda kunder

För oss är det viktigt att du känner dig trygg genom hela affären, både som säljare och köpare. Det är även viktigt att du känner att vi verkligen jobbar för dig. Vi är på rätt väg, vi får ofta våra uppdrag via rekommendationer från tidigare kunder som uppskattar det vi gör! Se gärna vad andra tycker om oss på Trustpilot.se Vi brinner för att sälja bostäder och vill hjälpa dig att göra ditt livs största och viktigaste affär.

Välkommen att kontakta oss för ett första möte. Det är kostnadsfritt och utan förpliktelser. Vi lyssnar på dina önskemål och delar med oss av vår kunskap och erfarenhet. Vi gör samtidigt en bedömning av värdet på bostaden och du får en offert inför en eventuell försäljning. När du anlitar Högalidsmäklarna väljer du själv hur engagerad du ska vara i försäljningen. Om du inte vill, eller kan, vara delaktig i försäljningen kan du tryggt låta oss sköta allt.

Vi är ofta på språng, men mobilen har vi alltid med oss. Vill du hellre ringa en fast telefon nås vi i Strängnäs på 0152-711 700.

Välkommen till Högalidsmäklarna i Strängnäs!

Värdering och borådgivning?

Ange era kontaktuppgifter så kontaktar vi er så snart som möjligt

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!