Vi hjälper dig att sälja din bostad!

Om du har en lägenhet eller fastighet så har vi köparna och syr ihop affären. Vi är experter på det vi gör och tar hand om allt som gäller bostadsaffärer och även familjejuridik.

Vi är mäklarfirman med personlig service och stort engagemang! Kanske har du hamnat här för att förändra din boendesituation och står i valet mellan mäklare. Det finns många mäklare, men få som har allt som krävs och glädjande nog har du hamnat rätt. Högalidsmäklarna förmedlar och värderar bostadsrätter, villor, radhus, fritidshus och tomter i Stockholm och Mälardalen. Mäklaren du väljer påverkar resultatet av din försäljning och din väg till en lyckad försäljning börjar här.

Vill du få koll på alla steg i försäljningsprocessen klickar du här

Vill du veta hur vi hjälper dig med familjejuridik klickar du här.

Här är ett par anledningar till att välja Högalidsmäklarna:

Lättillgängliga

Vi är erkänt snabba och lättillgängliga för att hjälpa både säljare och köpare. Det klarar vi eftersom vi åtar oss färre uppdrag än våra kollegor i branschen och inga uppdrag blir rutinuppdrag. Vi styrs inte av någon franschise- eller centralorganisation och måste sälja bostadslån eller försäkringar som ett komplement till vår verksamhet. Vi satsar istället på din bostadsaffär till 100%.

Marknadsföring

Vi är i framkant vad gäller teknik och marknadsföring och använder den senaste tekniken via samarbetspartners som även de största mäklarfirmorna använder. Det här gäller allt från tekniska plattformar, annonsering och sociala medier till val av fotografer och jurister. Vi är stolta över vår kunskapsnivå och att vi har rutin, men även att vi är lyhörda för dina önskemål och att vi kan anpassa tjänsten efter dina behov.

Kanske passar det bra att vi gör en film från din bostad och exempel på det kan du ser här.

Kunskap

Vi är alltid väl pålästa vid visningar och kan svara på spekulanternas frågor. Vi undviker assistenter på visningar, de får inte svara på frågor som kan vara helt avgörande för spekulanternas intresse och betalningsvilja. Vi vet vad vi säljer och med det menar vi att vi har sålt din typ av objekt tidigare, annars hänvisar till den som har den erfarenheten. Vi skaffar detaljerad lokalkännedom inför våra visningar och har koll på prisutvecklingen i området. Att vi är välutbildade och rutinerade mäklare är förstås självklart.

Tydligt pris

Vi lämnar ett tydligt pris på vår tjänst innan vi börjar uppdraget. Exakt hur mycket det kostar beror på vad som ska ingå och vår arbetsinsats. Beloppet dras vid utbetalning av köparens handpenning, så det är inte pengar du måste lägga ut.

Engagemang och nöjda kunder

För oss är det viktigt att du känner dig trygg genom hela affären, både som säljare och köpare. Det är även viktigt att du känner att vi verkligen jobbar för dig. Vi är på rätt väg, vi får ofta våra uppdrag via rekommendationer från tidigare kunder som uppskattar det vi gör! Se gärna vad andra tycker om oss på Trustpilot.se Vi brinner för att sälja bostäder och vill hjälpa dig att göra ditt livs största och viktigaste affär.

Vi tar vårt ansvar på allvar

Som registrerade fastighetsmäklare har vi att följa såväl lagstadgade regler för fastighetsmäklare som Mäklarsamfundets vägledande regler om god fastighetsmäklarsed. Vi står under tillsyn av statliga Fastighetsmäklarinspektionen, FMI, och vi är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Våra tjänster tillhandahåller vi med tillämpning av våra allmänna villkor. Om en kund skulle vara missnöjd med tjänsten finns möjlighet att vända sig till Fastighetsmarknadens reklamationsnämnd, FRN.

Information om Högalidsmäklarnas hantering av personuppgifter, se vår integritetspolicy.

Ta första steget nu

Välkommen att kontakta oss för ett första möte. Det är kostnadsfritt och utan förpliktelser. Vi lyssnar på dina önskemål och delar med oss av vår kunskap och erfarenhet. Vi gör samtidigt en bedömning av värdet på bostaden och du får en offert inför en eventuell försäljning. Vi kan även gå ett steg till och förbereda oss helt inför en försäljning så att du är steget före, se mer här. När du anlitar Högalidsmäklarna väljer du själv hur engagerad du ska vara i försäljningen. Om du inte vill, eller kan, vara delaktig i försäljningen kan du tryggt låta oss sköta allt.

Vi är ofta på språng, men mobilen har vi alltid med oss. Vill du hellre ringa en fast telefon nås vi i Stockholm på 08-68 44 22 50 och i Strängnäs på 0152-711 700.

Välkommen!

Värdering och borådgivning?

Ange era kontaktuppgifter så kontaktar vi er så snart som möjligt

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!