Mer om oss!

Det är vi som är Högalidsmäklarna; Göran tar hand om bostadsaffärerna och Christine hjälper dig med familjejuridiken.

Namnet Högalidsmäklarna och området där vi är verksamma är gamla som gatan, men vi mäklare har kommit och gått. Nu är det Göran som tar hand om bostadsaffärerna och Christine hjälper dig med familjejuridiken. Vi utgår från vår trevliga lokal på Söders höjder. Hit är du alltid välkommen för att prata bostadsaffärer, men boka gärna en tid att ses eftersom vi ofta är på språng. Det hör till jobbet att inte sitta still. Vi är även aktiva i Strängnäs kommun med Åkers Styckebruk, Mariefred och Stallarholmen. Även här har vi ett kontor där vi kan träffas enligt överenskommelse.

Klicka här för att läsa mer om vårt uppdragsområde Högalid och Södermalm.

Klicka här för att läsa mer om vårt uppdragsområde Strängnäs.

Göran och Christine åtar sig uppdrag över hela Stockholm och Mälardalen. Efter en tid som anställda är vi idag egenföretagare. Det ger oss möjlighet att arbeta på det sätt som vi tycker är bäst. Vi uppskattar att få träffa människor i olika åldrar och situationer i livet och hjälpa dem att sälja sina hem. Christine arbetar främst med att upprätta handlingarna som ibland förträngs eller glöms bort, men är nog så viktiga. Kanske behövs hjälp med en bouppteckning, eller hjälp att upprätta ett samboavtal, testamente eller äktenskapsförord innan kontraktsskrivningen? 

Tillsammans har vi som hjälper dig lång erfarenhet från bostadsbranschen och vi har ambitionen att leverera en tjänst där du känner dig trygg och får en tjänst med både kvalitet och bästa möjliga resultat. På så vis får vi nöjda kunder, nya uppdrag och möjlighet att arbeta med det vi är bäst på. Vi är fristående och lokala och har aldrig tjänat pengar på att förmedla bostadslån, försäkringar eller elabonnemang. Det är inget vi kommer att börja med heller.

Vi är experter på att förmedla och värdera bostadsrätter, villor, radhus, fritidshus och tomter. Vi är registrerade mäklare med ansvarsförsäkring, står under tillsyn hos statliga Fastighetsmäklarinspektionen och är ledamöter i Mäklarsamfundet. Vi har tillgång till juridisk expertis och rådgivning för att leverera bästa möjliga tjänst.

Något vi funderar mycket på är hur en riktigt bra mäklare ska vara. Det är därför vi uppträder som mäklare vi själva skulle vilja anlita. Någon som kan området, marknaden och är en riktigt bra säljare som får affärer att gå i lås. Det är därför våra kunder anlitar oss, inte för att vi ägs av deras bank eller försäkringsbolag. 

Vi är ofta på språng, men mobilen har vi alltid med oss. Vill du hellre ringa en fast telefon nås vi i Stockholm på 08-68 44 22 50 och i Strängnäs på 0152-711 700.

Vi försöker vara sociala också, följ oss gärna på Facebook!

Välkommen att höra av dig, du kommer att bli glad för att du gjorde det!  Oavsett om du redan har hittat ditt livs mäklare eller inte, så kan du alltid träffa oss. Kanske upptäcker du något nytt och bättre!

Värdering och borådgivning?

Ange era kontaktuppgifter så kontaktar vi er så snart som möjligt

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Formulär - Alla sidor - Kontakt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Vart vill du bli bosatt?

Vi har alltid ett antal bostäder som av olika anledningar inte är öppet annonserade. Ange vad ni är intresserade av så blir ni kontaktade när vi har något som kan passa era önskemål.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!