Högalidsmäklarna, din mäklare i Stockholm, Södermalm och Högalid

Högalidsmäklarna och Högalid. Högalid är en del av Södermalm och den stadsdel som är högst över havet. Välkommen till vår hemmaplan, där vi ser ditt mål att sälja bostaden som vårt eget mål.

Namnet Högalid betyder ungefär höga backen. Högalidsmäklarna kan därför fritt tolkas som fastighetsmäklarna högst upp på toppen eller backkrönet, eller helt enkelt toppenmäklarna!

Allen Lg

Högalids församling bildades 1925 genom en utbrytning ur Maria Magdalena församling och här bor idag ca 30.000 personer. Områdets gränser är från Södermalms västra udde, längst ut på Reimersholme, bort mot öster. Ungefär lodrätt med Rosenlundsgatan från norr till söder. Högalid består i sin tur av flera både informella och formella områden. Här finns från väster mot öster Reimersholme och Långholmen, Bergsunds Strand och Knivsöder, Hornstull, Tanto, Drakenberg, Zinken och Skinnarviksberget. Här nedan är ett par platser i Högalid värda ett besök.

Vart och ett av områdena har sin karaktär och här finns något för alla! Det är denna härliga blandning som har gjort Söder så otroligt populärt. Här finns allt som gör livet värt att leva. Eller vad sägs om ett gediget nöjesutbud med restauranger, pubar och caféer, badhus och bio! Skolor, barnomsorg, lekplatser, badplatser och parker. Shopping i såväl köpcentrum som små charmiga butiker. Var man än bor i området är det nära till bussar och T-bana. Det är inte konstigt att man trivs på Söder.

Bysistorget Hogalidsmaklarna

Har du kanske fått upp ögonen för Högalidsområdet, eller bor du redan här? Oavsett din boendesituation är du välkommen till Högalidsmäklarna, mäklarfirman med personlig service och stort engagemang! Kanske har du hamnat här för att förändra din boendesituation och står i valet mellan mäklare. Det finns många mäklare, men få som har allt som krävs. Högalidsmäklarna förmedlar och värderar bostadsrätter, villor, radhus, fritidshus och tomter i Stockholm och Mälardalen. Mäklaren du väljer påverkar resultatet av din försäljning och din väg till en lyckad försäljning börjar här. Ett par anledningar till att välja Högalidsmäklarna:

Lättillgängliga

Vi är erkänt snabba och lättillgängliga för att hjälpa både säljare och köpare. Det klarar vi eftersom vi tar in färre uppdrag per mäklare än våra kollegor i branschen och inga uppdrag blir rutinuppdrag. Vi styrs inte av någon franschise- eller centralorganisation och måste sälja bostadslån eller försäkringar som ett komplement till vår verksamhet. Vi satsar istället på din bostadsaffär till 100%.

Marknadsföring

Vi är i framkant vad gäller teknik och marknadsföring och använder den senaste tekniken via samarbetspartners som även de största mäklarfirmorna använder. Det här gäller allt från tekniska plattformar, annonsering och sociala medier till val av fotografer och jurister. Vi är stolta över vår kunskapsnivå och att vi har rutin, men även att vi är lyhörda för dina önskemål och att vi kan anpassa tjänsten efter dina behov.

Kunskap

Vi är alltid väl pålästa vid visningar och kan svara på spekulanternas frågor. Vi undviker assistenter på visningar, de får inte svara på frågor som kan vara helt avgörande för spekulanternas intresse och betalningsvilja. Vi vet vad vi säljer och med det menar vi att vi har sålt din typ av objekt tidigare, annars hänvisar till den som har den erfarenheten. Vi skaffar detaljerad lokalkännedom inför våra visningar och har koll på prisutvecklingen i området. Att vi är välutbildade och rutinerade mäklare är förstås självklart.

Tydligt pris

Vi lämnar ett tydligt pris på vår tjänst innan vi börjar uppdraget. Exakt hur mycket det kostar beror på vad som ska ingå och vår arbetsinsats. Beloppet dras vid utbetalning av köparens handpenning, så det är inte pengar du måste lägga ut.

Engagemang och nöjda kunder

För oss är det viktigt att du känner dig trygg genom hela affären, både som säljare och köpare. Det är även viktigt att du känner att vi verkligen jobbar för dig. Vi är på rätt väg, vi får ofta våra uppdrag via rekommendationer från tidigare kunder som uppskattar det vi gör! Se gärna vad andra tycker om oss på Trustpilot.se Vi brinner för att sälja bostäder och vill hjälpa dig att göra ditt livs största och viktigaste affär.

Välkommen att kontakta oss för ett första möte. Det är kostnadsfritt och utan förpliktelser. Vi lyssnar på dina önskemål och delar med oss av vår kunskap och erfarenhet. Vi gör samtidigt en bedömning av värdet på bostaden och du får en offert inför en eventuell försäljning. När du anlitar Högalidsmäklarna väljer du själv hur engagerad du ska vara i försäljningen. Om du inte vill, eller kan, vara delaktig i försäljningen kan du tryggt låta oss sköta allt.

Högalidsmäklarna, vi är din fastighetsmäklare i Stockholm med fokus på Södermalm och stadsdelarna Högalid och Reimersholme. Välkommen att besöka vårt trevliga kontor på Lundagatan 38 och prata bostadsaffärer, hör av dig innan så bjuder vi på en kopp kaffe! Vi är ofta på språng, men mobilen har vi alltid med oss. Vill du hellre ringa en fast telefon nås vi i Stockholm på 08-68 44 22 50.

Välkommen till Högalidsmäklarna i Stockholm!

 

Underbara koloniträdgårdar i Tanto
Upplev kaféliv och musik hos Lasse i Parken...
...eller Vurma på Bergsunds Strand...
...eller Loopen Marin!
Kvartersbion Bio Rio!
Höstdag på Långholmen

Värdering och borådgivning?

Ange era kontaktuppgifter så kontaktar vi er så snart som möjligt

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!