Homestyling

Homestyling innebär att vi lyfter fram din bostads bästa egenskaper, ytor, användningsområden och atmosfär!

Stylingen ska även stimulera potentiella köpares fantasi och önskningar inför det egna boendet. Undersökningar har visat att homestyling fungerar, ett attraktivt presenterat boende genererar ett högre försäljningspris och det avgörande första intrycket skapas under de första minuterna.

Det är svårt att ge en exakt summa eller procentsats för vad en homestyling kan vara värd, då det naturligtvis varierar från fall till fall. För en bostad som stylats inför en försäljning i Stockholmsområdet bedöms slutpriset överstiga en ostylad bostad med mellan 7-20 procent, vilket motsvarar mellan 140.000 och 400.000 kronor för en lägenhet på 2 miljoner.

Arbetsgång

Vi börjar med ett hembesök i god tid innan fotografering och visning. Tillsammans med er går vi igenom bostaden och tittar på vilka förändringar som kan göras. Därefter får ni ett kostnadsförslag samt en tidsplan. Homestyling är en tjänst som är avdragsgill i deklarationen.

Våra tjänster kan delas in i tre nivåer.

Liten

Vi ger er idéer och förslag. Tillsammans analyserar vi bostadens potential och hur varje rum bör ställas i ordning på bästa sätt inför fotografering och visning. Förändringarna utför ni själva utifrån checklistan som ni får.

Mellan

Vi analyserar och genomför en homestyling med befintlig inredning. Vi möblerar, ljussätter, strukturerar upp och tillhandahåller samtlig rekvisita såsom textilier, lampor och armaturer, växter och övriga accessoarer som behövs.

Stor

Här kompletterar vi ovanstående med större åtgärder som t ex inhyrning av nytt möblemang eller att tillfälligt ta bort och magasinera möbler, målning, städning, trädgårdsarbeten etc.

Ovanstående nivåer kan iordningställas inför visning och då återskapar vi hemmet som det var vid fototillfället.

Erbjudande

När ni säljer med Högalidsmäklarna bjuder vi på ett första möte och diskuterar ert behov inför fotografering och visning. Välkommen att kontakta oss på 08-68 44 22 50.

Värdering och borådgivning?

Ange era kontaktuppgifter så kontaktar vi er så snart som möjligt

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!