Vi väljer Högalidsmäklarna!

Här följer kommentarer från tidigare kunder, en del har varit både köpare och säljare. Vi samarbetar med Trustpilot för insamlande av verifierade bedömningar!

Här följer ett urval av kundutlåtanden, se mer på Trustpilot.

Utmärkt skött försäljningsprocess från början till slut. Mycket bra kommunikation av mäklaren som både kunde lyssna in vad vi ville och komma med hjälpsamma förslag och råd utifrån sin erfarenhet. Pålitlig. Tillgänglig. Hade inte kunnat vara mer nöjd faktiskt.

Referenser bild

Josefin

Bästa mäklaren! Har haft kontakt med byrån både som säljare och köpare, med utmärkt resultat. Kommer aldrig att gå till någon annan! En mäklare som har ambitionen och förmågan att uppnå bästa affären med bägge parters intressen framför ögonen!

Referenser bild

Magdalena Janki

Smidig affär. Mäklaren var flexibel och tillmötesgående!

Referenser bild

Sara

Mycket professionellt och förtroendeingivande bemötande! Göran är toppen, det var nu 3:e gången vi anlitade honom. Med hälsning!

Referenser bild
Anna-Carin

Mycket engagerad och kunnig mäklare. Vi har känt oss mkt trygga med Göran som mäklare vilket känts enormt värdefullt i en så stor och viktig affär.

Referenser bild

Annika

100% nöjd att jag anlitade Göran Skaghammar/Högalidsmäklarna vid min försäljning. Kunnig, seriös, ambitiös, trygg och behjälplig med allt! Mycket trevlig dessutom!!

Referenser bild

Marina Sundell Pettersson

Inget kunde ha blivit bättre!

Referenser bild

Christer Magnusson

Bra lokalkännedom. Toppenmäklare!

Referenser bild

Mikael

Göran hjälpte mig att sälja min ögonsten på Högalidsgatan. Han var ett bra stöd före, under och efter försäljningen. När det kom till budgivning hade vi lite olika åsikter, där var Göran tålmodig med mig och stod på sig i sin åsikt. Göran kan området och bidrar med sitt lugn och proffsighet. Jag kan rekommendera honom till din nästa försäljning!

Referenser bild

Julia

Göran hjälpte oss med köp och försäljning i en "kedja" av tre lägenheter: Vindragarvägen, Pokalvägen och Reimersholmsgatan. Trots en mängd händelser (en bank som krävde att vi sålde före vi köpte, barnafödande, julhelg mm) under förloppet av försäljningar och köp, kändes köp- och säljprocessen supersmidig. Göran gjorde sitt absolut yttersta för att det hela skulle gå i lås, till exempel kom han hem till oss dagen före Nyårsafton med kontraktet på den lägenhet vi köpt - och vi fick också väldigt bra betalt för vår lägenhet på Pokalvägen.

Referenser bild
Cecilia och Tobias

För tre år sedan köpte jag min lägenhet av Göran Skaghammar Selinder. Hans professionella och ordningsamma sätt att sköta affären var imponerade, så det var självklart att be honom om hjälp när den lägenhet jag då hade skulle säljas. Och givetvis kommer jag att anlita honom nästa gång jag behöver hjälp av en mäklare. Jag kan på det varmaste rekommendera Göran Skaghammar Selinder till alla som funderar på att köpa eller sälja lägenhet.

Referenser bild

Vigdis

Jag är väldigt nöjd med hur Göran Skaghammar Selinder skötte försäljningen av min lägenhet! Snabb, kunnig och tillgänglig, så skulle jag vilja sammanfatta min erfarenhet Göran!

Referenser bild
Ann

Jag anlitade Göran Skaghammar Selinder för att sälja min lägenhet på Anders Reimers Väg. Han var professionell, flexibel, tillmötesgående och framförallt vänligt trevlig att ha att göra med! Jag fick förträffliga råd inför försäljningen och hade genom hela säljprocessen stort förtroende för Göran och hans arbete. Jag kan varmt rekommendera att anlita honom vid en försäljning.

Referenser bild
Åsa

Vi anlitade mäklaren Göran Skaghammar när vi skulle sälja vår lägenhet på Reimersholme. Görans arbete präglas av stor professionalism, ihärdighet och närvaro. Göran lade ner mycket tid och engagemang i vår försäljning och kom med tips gällande allt från hur vi själva med enkla medel kunde ”styla” och göra i ordning lägenheten till hur vi på bästa sätt kunde nå målgruppen. När vi skulle sälja vår lägenhet var marknaden och timingen inte den bästa. Det gick trögt i början och vi kände oss lite missmodiga. Men Göran gav inte upp hoppet, utan arbetade på med stor iver, nya idéer och lösningar. Och till slut lossnade det och vi blev jättenöjda med slutresultatet. Göran är en mycket kunnig och duktig mäklare. Dessutom kände vi oss alltid välinformerade. Göran informerade oss löpande om vad som hände och vilka steg som skulle följa härnäst. Han hjälpte oss att sprida vår annons på ett sätt som går utöver vad man nog kan förvänta sig av en mäklare, genom att själv gå runt i hela bostadsområdet vid ett par tillfällen och annonsera i alla portar. Vi fick också stort stöd i hur vi skulle tänka kring de ekonomiska delarna i samband med försäljningen och vid deklarationen. Vi kan varmt rekommendera Göran Skaghammar Selinder som mäklare!

Referenser bild
Mari och Alexander

Vi valde ut Göran Skaghammar Selinder bland fyra andra mäklare eftersom han genast ingav förtroende. Viktigt för oss var att mäklaren var engagerad, professionell, och informativ, allt detta och mer därtill fick vi genom Göran. Genom hans gedigna erfarenhet av branschen blev det två lyckade försäljningar för oss. Vi kan varmt rekommendera Göran Skaghammar Selinder till alla som vill ha en mäklare som engagerar sig tills du som kund är nöjd.

Referenser bild
Malena och Christopher

Jag har anlitat Göran vid båda mina lägenhetsförsäljningar. Båda gångerna fick jag ett pris som översteg mina förväntningar, med råge. Göran lade ned ett stort engagemang, från annonsering, visning och kontraktsskrivning till hjälp med deklarationen.

Referenser bild
Mikael

Den huvudsakliga anledningen att jag valde Göran är min tidigare erfarenhet som köpare. Jag fick intrycket att Göran är hederlig och jordnära, och inte så "säljig" som mäklare allmänt anses vara. Mina intryck från när jag köpte lägenheten består, det har känts öppet och bra.

Referenser bild
Mats

Jag har varit mer än nöjd med samarbetet med Göran, både som säljare och som köpare. Göran har varit väldigt punktlig, och vår kontakt - via email, sms och telefon - har varit enkel och smidig. Samtidigt som jag har fått all information från honom om allt jag behövde veta. Som sagt, jag har inte känt mig osäker om något överhuvudtaget tack vare Göran. Generellt har jag känt mig trygg båda som köpare och säljare. Så ja, jag kan gärna rekommendera honom till mina bekanta och jag kommer säkert att kontakta Göran igen vid eventuell affär i framtiden!

 
 
Referenser bild
Myrto

Göran är väldigt glad, positiv och engagerad. Fick känslan att han aldrig tvekade att göra det där lilla extra för att tillmötesgå intresserade spekulanter. Göran var bra på att informera mig om vad som hände under processen. Kort sagt så tycker jag att han gjorde ett kanonjobb och jag skulle inte tveka att använda honom som mäklare i eventuella framtida affärer samt att jag absolut kan rekommendera honom för andra som vill sälja sin bostad. Lycka till i framtiden!

Referenser bild

Freddie

Värdering och borådgivning?

Ange era kontaktuppgifter så kontaktar vi er så snart som möjligt

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!